PA VKV provozní aktiv
CS | EN

Diskuse

5 příspěvků
OK1TNT Ondra 16. 8. 2026 17:16 #

Upřímně můj prvotní provozní aktiv ( do teď nebyla potřebna technika) . Cestou na portable začalo pršet, tak jsem upravil místo portable a na prvotní provozák a v QRP , spokojenost. Samozřejmě se už plánuje antenní update :-) . Díky všem za pěkný závod.

OK6JP Jirka 16. 8. 2026 18:24 #

Ahoj, pěkný závod z přírody. Stavba se mi trochu protáhla, tak 1.qso až 30 min. po začátku a 15 minut před koncem začalo pršet, tak jsem skončil dříve. V EDI souboru vyplněny pole SAnte a STXEq + SRXEq, ale do statistiky se tyto hodnoty nedostanou. Podíváte se na to prosím, proč se nenačtou? Není ani možné je vyplnit při odesílání logu. Díky

OK1VUM Mila 16. 8. 2026 18:48 #

to OK6JP: Hodnoty SAnte a STXEq + SRXEq se skutecne neprenesou, je to chyba, o ktere vime a v pristim kole to bude opravene i zpetne. Dik za pripominku.

OK6JP Jirka 16. 8. 2026 21:07 #

Díky moc Mílo za rychlé info. Ještě by to mohlo brát poznámku z EDI, když už budete v těch úpravách :) Děkuji a v Holicích na viděnou.

OK1UFF/M Eda 19. 8. 2026 08:43 #

symbolická účast s ručkou, kdy jsem poslouchal 144MHz SSB na UV5 /kvašáka/ a přes kst ukecával stanice na provoz FM, cca z 10 oslovených jsem udělal OK1KKI a ok1DOL mě neslyšel. Všem děkuji jak říkám,, měl jsem jen proutek l/4 a cca 5W, ale za ten zážitek z dovolené to stálo, hi

Přidat příspěvek

Můžete přidat až 5 fotek najednou (i přímo z mobilu). Obrázky se automaticky zmenší.

Můžete přidat až 3 zvukové záznamy ze závodu (MP3, M4A, AAC, OGG, Opus, WAV nebo FLAC; každý max 2 MB).