Jak je to s kategoríí LP? Mám PWR 100W a nezařadilo mě to do LP. Neco se v podmínkách změnilo? Doposud 100W bylo LP.
Diskuse — VKV Provozní aktiv · 09/2026
Ahoj Alexi, nezměnilo se nic, ale je chybka v software, do 99,99W zařazuje do LP a od 100.00W do velkého výkonu. Opravíme to, ale asi až skončí termín pro odesílání logů.
Pěkný závod, nevedlo se moc na východ Slovenska ani do YU, ale bodově to nakonec bylo velice fajn. Zdá se, že nová technika (SQUARE SDR2 + trv MV-2 a PA 80W) si začíná sedat. Do příště snad zase něco málo vylepším. Počasí ufb, viz foto ze sobotní stavby antén. 73 a naslyšenou v říjnu.
Opět rozdání bodů z krtince pár km jižně od Plzně. Dnes testování techniky stožár - rotátor.
Pohled z obvyklého kopce Vysočiny, dokud je ještě jakž takž a počasí to zatím nekazí.
Díky info o kategorii LP, právě jsem si lámala hlavu, že jsem něco špatně vyplnila... Jinak pěkný závod, jen mi tam přibývá rušení, před rokem byl na kopci klid.
Podmínky na 70 nebyly nic moc. Já tedy KST Chat moc nemusím, ale překvapilo mě, že 90 % oslovených stanic vůbec nereagovalo,
Odpovědět na příspěvek
Odpovídáte na příspěvek od OK1TNT zrušit odpověď