PA VKV provozní aktiv
CS | EN

Diskuse — VKV Provozní aktiv · 09/2026

7 příspěvků Přidat příspěvek ↓
OK1VOF #

Jak je to s kategoríí LP? Mám PWR 100W a nezařadilo mě to do LP. Neco se v podmínkách změnilo? Doposud 100W bylo LP.

OK1VUM Mila #

Ahoj Alexi, nezměnilo se nic, ale je chybka v software, do 99,99W zařazuje do LP a od 100.00W do velkého výkonu. Opravíme to, ale asi až skončí termín pro odesílání logů.

OK1MHW Lukáš #

Pěkný závod, nevedlo se moc na východ Slovenska ani do YU, ale bodově to nakonec bylo velice fajn. Zdá se, že nová technika (SQUARE SDR2 + trv MV-2 a PA 80W) si začíná sedat. Do příště snad zase něco málo vylepším. Počasí ufb, viz foto ze sobotní stavby antén. 73 a naslyšenou v říjnu.

OK1TNT Ondra #

Opět rozdání bodů z krtince pár km jižně od Plzně. Dnes testování techniky stožár - rotátor.

OK4DJ David #

Pohled z obvyklého kopce Vysočiny, dokud je ještě jakž takž a počasí to zatím nekazí.

OK2IWU Iwula #

Díky info o kategorii LP, právě jsem si lámala hlavu, že jsem něco špatně vyplnila... Jinak pěkný závod, jen mi tam přibývá rušení, před rokem byl na kopci klid.

OK2WO Josef #

Podmínky na 70 nebyly nic moc. Já tedy KST Chat moc nemusím, ale překvapilo mě, že 90 % oslovených stanic vůbec nereagovalo,

Odpovědět na příspěvek

Odpovídáte na příspěvek od OK4DJ zrušit odpověď

Můžete přidat až 5 fotek najednou (i přímo z mobilu). Obrázky se automaticky zmenší.

Můžete přidat až 3 zvukové záznamy ze závodu (každý max 2 MB).